بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

پزشکیان: ادامه مسیر مذاکره را نوع رفتار آمریکایی‌ها مشخص می‌کند

پزشکیان: ادامه مسیر مذاکره را نوع رفتار آمریکایی‌ها مشخص می‌کند رئیس جمهور گفت: در پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 30
کد خبر: ۲۷۴۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در جلسه هیات دولت، گفت: در پاسخ نامه تاکید شده است که ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران شده و اعتماد‌ها بازسازی شوند؛ این، نوع رفتار آمریکایی‌هاست که ادامه مسیر مذاکره را مشخص می‌کند.

 

پزشکیان در جلسه امروز دولت ضمن قدردانی از حضور شورآفرین و جدی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه مردم ایران و مسلمانان جهان تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که یک ماه خودسازی و عبادت باعث بهبود و ارتقای رفتار و گفتار و کردار عمومی و اجتماعی ما با یکدیگر شود.

 

رئیس جمهور همچنین اظهار امیدواری کرد که برکات ماه مبارک رمضان و نیز عید سعید فطر باعث تقویت وحدت و انسجام و نیز افزایش گذشت مردم و تقویت مهربانی‌ها در جامعه شود.

 

پزشکیان در ادامه سخنانش با بیان اینکه جنایات فاجعه‌بار رژیم صهیونیستی باید متوقف شود، تصریح کرد: این به هیچ‌وجه قابل قبول نیست که با وجود اعلام آتش‌بس همچنان با تکیه بر ابزار و تکنولوژی بر سر انسان‌های بی‌گناه بمب می‌ریزند؛ هیچ انسان شریفی این رفتار غیرانسانی را قبول نمی‌کند و از خداوند می‌خواهم که کمک کند تا ملت‌های مسلمان با وحدت و انسجام بتوانند در برابر این رفتار‌های غیرانسانی ایستادگی کنند.

 

در جلسه امروز هیات دولت همچنین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گزارش مبسوطی از آخرین آمار و وضعیت سفر‌های نوروزی گفت: تا روز دهم فروردین ۲۹ میلیون نفر سفر به ثبت رسیده و در طی این مدت ۲۸ دستگاه به تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خدمات پشتیبانی به مردم عزیز کشورمان ارائه کردند و با تحمل دوری از خانواده در ایام عید به شکل شبانه‌روزی در محل ماموریت خود حضور داشتند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار