اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

پزشکیان: ادامه مسیر مذاکره را نوع رفتار آمریکایی‌ها مشخص می‌کند

رئیس جمهور گفت: در پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 30
کد خبر: ۲۷۴۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در جلسه هیات دولت، گفت: در پاسخ نامه تاکید شده است که ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران شده و اعتماد‌ها بازسازی شوند؛ این، نوع رفتار آمریکایی‌هاست که ادامه مسیر مذاکره را مشخص می‌کند.

 

پزشکیان در جلسه امروز دولت ضمن قدردانی از حضور شورآفرین و جدی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه مردم ایران و مسلمانان جهان تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که یک ماه خودسازی و عبادت باعث بهبود و ارتقای رفتار و گفتار و کردار عمومی و اجتماعی ما با یکدیگر شود.

 

رئیس جمهور همچنین اظهار امیدواری کرد که برکات ماه مبارک رمضان و نیز عید سعید فطر باعث تقویت وحدت و انسجام و نیز افزایش گذشت مردم و تقویت مهربانی‌ها در جامعه شود.

 

پزشکیان در ادامه سخنانش با بیان اینکه جنایات فاجعه‌بار رژیم صهیونیستی باید متوقف شود، تصریح کرد: این به هیچ‌وجه قابل قبول نیست که با وجود اعلام آتش‌بس همچنان با تکیه بر ابزار و تکنولوژی بر سر انسان‌های بی‌گناه بمب می‌ریزند؛ هیچ انسان شریفی این رفتار غیرانسانی را قبول نمی‌کند و از خداوند می‌خواهم که کمک کند تا ملت‌های مسلمان با وحدت و انسجام بتوانند در برابر این رفتار‌های غیرانسانی ایستادگی کنند.

 

در جلسه امروز هیات دولت همچنین وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گزارش مبسوطی از آخرین آمار و وضعیت سفر‌های نوروزی گفت: تا روز دهم فروردین ۲۹ میلیون نفر سفر به ثبت رسیده و در طی این مدت ۲۸ دستگاه به تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خدمات پشتیبانی به مردم عزیز کشورمان ارائه کردند و با تحمل دوری از خانواده در ایام عید به شکل شبانه‌روزی در محل ماموریت خود حضور داشتند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر